Bridallure

Nieuwe Trouwjurken

Nieuwe Trouwjurken

Wij hebben een enorme keus aan trouwjurken uit de collectie 2020 en 2021 voor je paraat.

Bij ons kun je nieuwe trouwjurken van merken als onder andere Amélie, Bianco Evento, Lilly, Sina Collections en Victoria & Vincent verwachten.

Amélie

Amelie's nieuwste bruidslijn is een betaalbare optie voor bruiden met behoud van de hoogste productkwaliteit. Met de nieuwste ontwerpen worden de stijlen van deze collectie beïnvloed door zijn eigen achtergrond en inspiratiebronnen, waarbij de versieringen op elke jurk subtiel en smaakvol blijven. De SaYes by Amelie-collectie is ontwikkeld om dezelfde luxe en smaak te bereiken als alle Amelie-labels, maar tegen een betaalbare prijs.

Bianco Evento

De collectie van Bianco Evento, bestaande uit Trouwjurken, bruidsaccessoires, en schoenen van ons eigen merk AVALIA, is speciaal ontworpen voor vrolijke vrouwen die houden van eenvoud en natuurlijke schoonheid. Onze ontwerpen zijn een perfecte mix van vrouwelijke vormen met moderne details, perfect voor bruiden die zich mooi willen voelen en comfortabel willen zijn op hun trouwdag. Wij vinden onze inspiratie in de onvergetelijke momenten en de liefdevolle emoties van deze speciale dag uit het leven van een vrouw.

Lilly

Lichte, comfortabele trouwjurken, geïnspireerd op de vrouwelijke silhouetten, met gewaagde details. Luchtige zachte stoffen vormen zwierige rokken met verborgen zakken. Absoluut glamoureus is een nieuw materiaal met een zacht glanzend metaaldraad. De favoriete kleuren van het seizoen: zachte crème, vintage ivoorkleuren en blush-tinten. Fijne stoflaagjes in de antieke look, benadrukken zowel kant als parels, terwijl illusiekant met gewaagde transparanties inspireert.

Sina C.

Voel je zorgen-vrij en intens gelukkig op je trouwdag! Je SINA C. trouwjurk laat je stralen en geeft je zelfvertrouwen.
Geniet van deze dag in een soort koninklijke stijl, of zelfs als een modekoningin, en je zult zeker alle zorgen vergeven. Het is gewoon jouw dag! Dus wees maar eens lekker "onweerstaanbaar"!

Sina C
Sina C
Sina C

Victoria & Vincent

Victoria 7 Vincent is een Fins bruidsmerk met één doel: bruidsjurken van de hoogste kwaliteit naar een lagere prijsklasse brengen waar meer bruiden ze kunnen betalen. We waren het eerste bruidsmerk dat high-end jurken bracht voor de gemiddelde prijsklasse.

© Copyright 2020 Bridallure - Alle rechten voorbehouden - Lijteplein 6 9247 EN Ureterp