Bridallure

Accessoires

Bij jouw bruidsjurk horen natuurlijk ook bijpassende bruidsaccessoires. Bij Bridallure vind je een ruime keuze uit bruidsaccessoires zoals: Lingerie, bruidssieraden, oorbellen, kroontjes, tiara's, sluiers, bolero's, schoenen en bruidsriemen.

We verkopen onder andere accessoires van het merk Poirier en van het merk Bianco Evento en schoenen van het merk Avalia.

Poirier

Poirier is gespecialiseerd in een hoogwaardige kwaliteit bruidslingerie en accessoires. Het merk heeft verschillende collecties die elk op een andere vraag inspelen.

Bianco Evento

De collectie van Bianco Evento, bestaande uit Trouwjurken en bruidsaccessoires zijn speciaal ontworpen voor vrolijke vrouwen die houden van eenvoud en natuurlijke schoonheid. Onze ontwerpen zijn een perfecte mix van vrouwelijke vormen met moderne details, perfect voor bruiden die zich mooi willen voelen en comfortabel willen zijn op hun trouwdag. Wij vinden onze inspiratie in de onvergetelijke momenten en de liefdevolle emoties van deze speciale dag uit het leven van een vrouw.

Avalia

De collectie van Bianco Evento schoenen van ons eigen merk AVALIA, is speciaal ontworpen voor vrolijke vrouwen die houden van eenvoud en natuurlijke schoonheid. Onze ontwerpen zijn een perfecte mix van vrouwelijke vormen met moderne details, perfect voor bruiden die zich mooi willen voelen en comfortabel willen zijn op hun trouwdag. Wij vinden onze inspiratie in de onvergetelijke momenten en de liefdevolle emoties van deze speciale dag uit het leven van een vrouw.

© Copyright 2020 Bridallure - Alle rechten voorbehouden - Lijteplein 6 9247 EN Ureterp